I-a ars maşina într-un accident rutier

Mihaela Oprea 7 august 2012 0
I-a ars maşina într-un accident rutier

Doi sălăjeni au scăpat ca prin minune dintr-un teribil accident de circulaţie produs în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Dăbâceni. Cei doi şi-au văzut moartea cu ochii după ce maşina în care se aflau, scăpată de sub control, s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului şi a luat foc.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că autoturismul Volkswagen Golf III a fost distrus aproape în totalitate în incendiu. “Garda de intervenţie nr. 2 Ileanda a intervenit în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.50, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism implicat într-un accident rutier pe raza localităţii Dăbâceni. Şoferul autoturismului, în vârstă de 42 de ani, a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac. În urma impactului, autoturismul a luat foc, fiind distrus în proporţie de 90 la sută”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Din fericire, atât şoferul cât şi pasagera au reuşit să iasă autoturism înainte ca acesta să se aprindă. Potrivit sursei citate anterior, cei doi sălăjeni au suferit doar câteva răni uşoare. Cu toate acestea, au fost preluaţi şi transportaţi de către o ambulanţă şi un echipaj Smurd la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru efectuarea investigaţiilor medicale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »