I-a ars maşina în seara de Crăciun

Mihaela Oprea 26 decembrie 2012 0
I-a ars maşina în seara de Crăciun

Un microbuz de transport persoane parcat în curtea gospodăriei unui localnic din Sărmăşag a fost cuprins de flăcări, chiar în seara de Crăciun. La faţa locului au fost chemate echipajele de pompieri, până la sosirea acestora intervenind însă pompierii voluntari din localitate.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că în ziua de 25 decembrie, în jurul orei 20.30, dispeceratul unităţii a fost sesizat prin numărul unic de urgenţă despre faptul că pe strada Trandafirilor, din localitatea Sărmăşag, arde un autovehicul. “La faţa locului au intervenit membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Sărmăşag, care au reuşit să stingă singuri flăcările”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit acestuia, se pare că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit electric la motorul microbuzului.
În ciuda intervenţiei prompte, maşina a ars aproape în totalitate. Urmează a se stabili dacă incendiul a izbucnit din cauza unor defecţiuni tehnice sau a fost provocat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »