Hotii si-au facut de cap sambata noaptea

Magazin Salajean 2 noiembrie 2010 0

Hotii si-au facut de cap sambata noapteaUn magazin alimentar din centrul Zalaului a fost pradat in noaptea de sambata spre duminica de hoti. Dupa ce au spart geamul din fata al magazinului, hotii au luat ce au prins la mana si s-au facut nevazuti. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Maria Cristea, a declarat ca vanzatoarea angajata la unitatea alimentara a anuntat duminica dimineata autoritatile.

Politia a fost sesizata, prin numarul unic de urgenta 112, ca in noaptea precendenta persoane necunoscute au spart geamul din fata magazinului, aflat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, de unde au sustras mai multe pachete de tigari, banii aflati in casa de marcat si alte bunuri alimentare. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 2.000 de lei, a declarat purtatorul de cuvant. Politistii continua cercetarile pentru identificarea autorilor si stabilirea imprejurarilor in care s-a produs fapta.

In aceeasi noapte, politistii au avut de rezolvat un alt caz, la un alt local din oras. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, duminica, in jurul orei 0.40, persoane necunoscute au patruns pe usa din spate a unei pizzerii de pe bulevardul Mihai Viteazul, lasata deschisa, si au sustras, din biroul localului, o poseta in care se afla suma de 1.300 de lei si 50 de euro. Si in acest caz, politistii continua cercetarile pentru identificarea autorilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »