Hotii de la Centrul de Transfuzii Zalau si-au petrecut Craciunul dupa gratii

Magazin Salajean 28 decembrie 2010 0

Hotii de la Centrul de Transfuzii Zalau si-au petrecut Craciunul dupa gratii

Doi tineri din municipiul Zalau, suspecti in cazul furtului comis la Centrul de Transfuzie Zalau, de unde au sustras bonuri in valoare de 35.000 de lei, si-au petrecut Craciunul dupa gratii. In cursul zilei de joi, magistratii Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau au emis pe numele celor doi mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Autorii furtului comis in noaptea de 16 spre 17 decembrie la Centrul de Transfuzii Zalau, de unde au sustras bonuri in valoare de aproximativ 35.000 de lei, au fost prinsi miercuri de politisti si retinuti in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului, Maria Cristea, in urmatoarea zi, suspectii, doi tineri din Zalau, ambii in varsta de 19 ani, au fost prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile. In cursul zilei de joi, suspectii au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, pe numele lor fiind emise mandate de arestare pentru o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. In urma cercetarilor, politistii au recuperat doar 10 la suta din prejudiciul cauzat, a declarat purtatorul de cuvant, adaugand ca in prezent se continua investigatiile pentru recuperarea in intregime a prejudiciului si pentru tragerea la raspundere a partilor implicate in acest caz.

Potrivit sursei citate, zalauanii au patruns in incinta Centrului de Transfuzie Zalau pe balconul de la etajul intai al cladirii, de unde au sustras bonuri in valoare totala de aproximativ 35.000 de lei. In dimineata zilei de 17 decembrie, personalul medical al centrului a sesizat autoritatile despre furt, iar cu ajutorul camerelor de supraveghere, cei doi au fost identificati urmatoarea zi. Politistii au efectuat cercetari pentru prinderea autorilor, in cursul zilei de miercuri, 22 decembrie, cei doi fiind prinsi in municipiu si retinuti in Arestul IPJ Salaj, a mentionat Cristea. Daca vor fi gasiti vinovati, tinerii risca o pedeapsa prevazuta cu inchisoarea de la 3 la 15 ani, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »