Hoti surprinsi de jandarmi

Magazin Salajean 29 martie 2007 0

O patrula a jandarmilor salajeni, care executau in noaptea de 26 martie, la ora 03, misiuni specifice in Zalau, au surprins in flagrant doua persoane care, aflate sub influenta bauturilor alcoolice, au spart un geam de termopan de la intrarea in magazinul ABC Alegro Com.

In urma verificarilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe P.V., de 22 de ani, din Zalau, care profitand de faptul ca M.E. se afla intr-o vadita stare de ebrietate, a instigat-o pe aceasta sa sparga un geam termopan, cu scopul de a sustrage tigari. Din cauza ca acesta din urma nu-si putea tine echilibrul si a cazut, geamul magazinului a fost spart de catre P.V.. Speriati de zgomotul facut, cei doi au fugit de la fata locului, dar au fost prinsi de jandarmi la circa 200 de metri de magazin. Jandarmii au intocmit pe numele lor actele premergatoare pentru comiterea infractiunii de tentativa la furt calificat si instigare la furt calificat, fapte prevazute si sanctionate de Codul Penal.

P.V. nu este la prima abatere de acest gen, el mai fiind cercetat pentru savarsirea unei infractiuni de furt calificat dintr-o societate comerciala. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »