Hoti prinsi de politistii salajeni

Magazin Salajean 26 iunie 2007 0

Sfarsitul de saptamana nu a fost unul linistit nici din punctul de vedere al infractiunilor de furt. Astfel, in doar doua zile, au fost prinsi in flagrant patru hoti.

Primii trei au fost capturati cu ajutorul politistilor Biroului Politiei Rurale Jibou si a celor de la Postul din Babeni, in data de 22 iunie, ora 23.

K. Csaba Adrian, de 31 de ani, K. Zoltan, de 34 de ani si L. Olga Aranka, de 38 de ani, cu domiciliul in Jibou, fara ocupatie si cu antecedente penale, au sustras din Cariera Cuciulat mai multi conductori din cupru si piese metalice de la Statia de sortare, in valoare de 5.000 lei. Potrivit politistilor, cei trei au fost ajutati de un minor in varsta de 11 ani. Prejudiciul a fost recuperat si, mai apoi, predat proprietarului.

Un alt infractor a fost prins in data de 23 iunie, in jurul orei 7.30, de catre agentul Sorin Muresan din cadrul Politiei Municipale Zalau. Paul Florin P., de 22 de ani, din Zalau, fara ocupatie, a sustras din curtea unei firme private o cantitate de 50 de kilograme de fier vechi. Suspectii sunt cercetati in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt, a conchis Dumuta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »