Hoti prinsi cu ajutorul camerelor de supraveghere

Magazin Salajean 16 februarie 2010 0

Hoti prinsi cu ajutorul camerelor de supraveghere

Doi hoti au fost prinsi cu musca pe caciula, nestiind ca sunt filmati de camerele de supraveghere in timp ce-si indesau sub haina sticlele de whiskey furate de pe rafturile unui magazin alimentar din Zalau.

Potrivit ofiterului de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, un echipaj de jandarmi din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Criminalitatii a fost sesizat saptamana trecuta, joi, in jurul orei 9:30, de catre administratorul unui magazin alimentar din Zalau de faptul ca, in zilele de 9 si 10 februarie, doi barbati i-au sustras doua sticle cu bauturi alcoolice.

Jandarmii i-au identificat in scurt timp pe cei in cauza, autorii furturilor fiind surprinsi de camerele de supraveghere ale magazinului. Urmarind inregistrarile video, s-a constatat faptul ca, in data de 9 februarie, Radu I., de 35 de ani, din Zalau, impreuna cu Mircea P., de 30 de ani, din localitatea Simleu Silvaniei, au intrat in magazinul alimentar si s-au deplasat la raftul cu bauturi alcoolice de unde, Radu I. a luat o sticla de whiskey si a ascuns-o in interiorul hainei cu care era imbracat, dupa care a iesit pe la casierie fara a o achita.

A doua zi, folosind acelasi mod de operare, Mircea P. a sustras o alta sticla de whiskey. In cauza, pe numele faptuitorilor, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunilor de furt calificat si complicitate la infractiunea de furt calificat, fapte prevazute si sanctionate de art. 209 si 26 Cod Penal, ne-a declarat Cristian Bolfa. Dosarul cu actele de constatare a infractiunilor urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »