Hoti de motorina, depistati de politisti

Magazin Salajean 7 ianuarie 2011 0

Hoti de motorina, depistati de politistiPatru salajeni, cu varste cuprinse intre 20 si 54 de ani, sunt cercetati in stare de libertate de politisti pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce au fost identificati ca fiind autorii unor furturi comise in perioada octombrie 2010 – ianuarie 2011, pe raza mai multor localitati din judet. In urma cercetarilor amanuntite, politistii au constatat ca doi dintre suspecti sunt autorii mai multor de furturi de motorina.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Maria Cristea, a declarat ca doi dintre suspecti au fost identificati pe cand se pregateau sa dea din nou lovitura. Doi tineri din localitatea Plopis, R.C., de 23 de ani, si M.E., de 20 de ani, au fost prinsi in flagrant in noaptea de 2 spre 3 ianuarie, de catre politistii simleuani, in timp ce sustrageau motorina din rezervorul unui autocar parcat pe strada Gradinarilor, din Simleu Silvaniei.

Cu ocazia cercetarilor, oamenii legii au constatat ca, in aceeasi noapte, respectivii au sustras combustibil si din rezervorul unui alt autocar parcat tot pe raza orasului Simleu Silvaniei, cauzand un prejudiciu de 500 de lei, in prezent recuperat in totalitate, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, in urma extinderii cercetarilor, oamenii legii au constatat ca aceiasi tineri sunt autorii altor doua furturi de motorina comise in luna decembrie, anul trecut, pe raza localitatilor Nusfalau si Halmasd, cauzand un prejudiciu de 1.400 de lei. Si de aceasta data politistii au recuperat in totalitate prejudiciul cauzat, restituindu-l pagubitilor.

Un alt barbat in varsta de 38 de ani, din Simleu Silvaniei, a fost identificat, in urma verificarilor si investigatiilor efectuate de politistii Formatiunii de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Oras Simleu Silvaniei, ca fiind autorul unui furt comis in noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2010, din incinta unei societati comerciale din localitate. Prejudiciul cauzat in acest caz s-a ridicat la valoarea de 10.000 de lei, fiind recuperat doar in proportie de 50 la suta.

Tot la o societate comerciala din Simleu Silvaniei a dat lovitura, in noaptea de 7 spre 8 octombrie 2010, un alt barbat in varsta de 54 de ani, din localitatea Nusfalau, prins miercuri, in urma cercetarilor, de catre politistii simleuani. In acest caz, prejudiciul a fost in valoare de 6.000 de lei, fiind recuperat in totalitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »