Hoţi de cai, cercetaţi în libertate

magazinsalajean 16 iulie 2012 0
Hoţi de cai, cercetaţi în libertate

Patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 29 de ani sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, după ce au furat, în ultima lună, trei cai din gospodăriilor unor localnici din Mirşid. Niciunul dintre suspecţi nu se află în arest preventiv.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Zalău i-au identificat vineri pe Ionuţ O., de 27 de ani, Ioan F., de 15 ani, Daniel F., de 18 ani, toţi trei din localitatea Mirşid, şi Preda L., 29 ani, din Zalău. Aceştia sunt suspectaţi că “în noaptea de 19 spre 20 iunie, au sustras doi dintr-o anexă a lui Petru R, iar în noaptea de 10 spre 11 iulie, au intrat într-o anexă a lui Vasile N. şi au furat un alt cal. Cei trei cai, în valoare totală de 13.000 de lei, au fost recuperaţi şi restituiţi păgubiţilor”, se arată în comunicatul de presă.
În cauză s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt calificat şi violare de domiciliu. Unul dintre suspecţi, Ionuţ O. a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat Judecătoriei Zalău cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a dispus însă, faţă de acesta, măsura de a nu părăsi localitatea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »