Hoti de cafea, identificati de politisti

Magazin Salajean 6 martie 2012 0

Doi simleuani sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce au fost identificati de politisti, la finele saptamanii trecute, ca au sustras aproximativ 60 de kilograme de cafea din casa unui localnic.

Potrivit datelor remise de IPJ Salaj, in urma investigatiilor efectuate, politistii simleuani au identificat doi tineri care sunt suspectati ca, in data de 18 februarie, au intrat intr-un imobil nelocuit, de unde au sustras 60 de kilograme de cafea boabe. Acestia, S. Laszlo, in varsta de 35 de ani, si Aurel C., de 41 de ani, sunt cercetati in stare de libertate. Oamenii legii au recuperat 80 la suta din prejudiciul cauzat.

Un alt caz de furt a fost solutionat zilele trecute de politistii de siguranta publica din Jibou. Acestia i-au prins, sambata, in flagrant, pe Vasilica B., de 17 ani, K. Adrian, de 17 ani, si Alexandru B., de 41 de ani, toti din Jibou, in timp ce sustrageau dintr-un garaj doua cabluri de alimentare din cupru, in valoare de 200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetarile continua cu autorii in stare de libertate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »