Hoti de cabluri prinsi de politisti

Magazin Salajean 31 ianuarie 2011 0

Hoti de cabluri prinsi de politisti

Politistii din Zimbor au identificat la Sanmihaiu Almasului doi hoti. Cei doi barbati au ajuns, in cursul zilei de joi, in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, dupa ce, zilele trecute, au sustras mai multe bunuri de la cateva unitati din judet.

Potrivit informatiilor furnizate de Maria Cristea, purtatorul de cuvant al Politiei Salaj, P.N. de 40 ani, din Sanmihaiu Almasului si A.C. de 25 ani, din Pausa, in noaptea de 25 spre 26 ianuarie, au sustras de la o retea de telefonie, din judet, cabluri cu continut din cupru, cauzand un prejudiciu de 2100 lei. Paguba a fost recuperata in proportie de aproximativ 70 la suta, urmand a fi predata unitatii pagubite. Tot in aceeasi noapte cei doi hoti au patruns si intr-o unitate de alimentatie publica de unde au sustras mai multe bunuri in valoare de 2.500 lei, prejudiciul nefiind recuperat.

In urma activitatilor desfasurate, joi, de politistii Postului de Politie Zimbor, cei doi au fost identificati in comuna Sinmihaiu Almasului si retinuti in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj. Ei vor fi prezentati Judecatoriei Zalau, cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 29 zile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »