Hot recidivist, arestat preventiv pentru 29 de zile

Magazin Salajean 13 martie 2012 0

Hot recidivist, arestat preventiv pentru 29 de zileUn zalauan a fost arestat preventiv sub aspectul savarsirii de furt calificat, dupa ce politistii l-au prins, sambata noaptea, in timp ce incerca sa dea o spargere la un magazin din blocul Flora din municipiu. Acesta a fost prezentant, duminica, Judecatoriei Zalau cu propunerea de arestare preventiva instanta emitand pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta, politistii l-au prins in flagrant pe suspect, in timp ce incerca sa patrunda intr-un magazin de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Zalau. Acesta a fost retinut si prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. In continuare, oamenii legii continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale. Barbatul este suspect de savarsirea mai multor infractiuni de furt comise pe raza municipiului.

Suspectul Viorel L. este recidivist, fiind cercetat si condamnat in anii anteriori de instantele de judecata pentru savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat, talharie, violare de domiciliu si alte fapte. Vom reveni cu amanunte

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »