Hot de telefoane mobile, prins de politistii salajeni

Magazin Salajean 5 martie 2012 0

Hot de telefoane mobile, prins de politistii salajeniUn adolescent in varsta de 16 ani, din localitatea Sarmasag, este cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt, dupa ce politistii l-au identificat, saptamana trecuta, ca a furat telefoanele mobile unui consatean pe care, ulterior, le-a vandut. Mai mult, oamenii legii il suspecteaza pe minor ca a furat, in repetate randuri, sume de bani apartinand colegilor sai de la Grupul Scolar din Sarmasag.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca minorul a fost identificat de politistii Sectiei de Politie Rurala Sarmasag. Oamenii legii il suspecteaza pe Samu D., de 16 ani, din Sarmasag, ca, in noaptea de luni spre marti, a intrat intrat intr-o locuinta si a furat doua telefoane mobile, pe unul oferindu-l marti spre vanzare. Ambele telefoane au fost recuperate, iar oamenii legii il cerceteaza pe tanar pentru furt, a declarat Tincuta Dumuta.

Continuand cercetarile, politistii au descoperit ca suspectul este posibilul autor al altor doua furturi comise in localitate. In zilele de 15 si 22 februarie a anului in curs, din vestiarul unui grup scolar din Sarmasag au fost furati bani de la mai multi elevi. Politistii il suspecteaza de furt pe un elev al aceleiasi scoli. Si in aceste cazuri, prejudiciul a fost recuperat in totalitate, a precizat purtatorul de cuvant.

Savarsirea infractiunii de furt se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 12 ani, insa, fiind vorba de un minor, acesta risca doar jumatate din pedeapsa prevazuta de lege.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »