Hoata demascata de politisti

Magazin Salajean 29 aprilie 2009 0

Hoata demascata de politistiIn cursul zilei de luni, C. Dumitru a sesizat politia ca o persoana i-a sustras, din fata imobilului situat in Zalau, patru bucati de teava. In urma activitatilor desfasurate de politistii din cadrul Politiei Municipiului Zalau, a fost identificat autorul furtului ca C. Felicia, din Zalau, care a si reusit sa vanda fierul furat pentru suma de 50 de lei. Potrivit datelor prezentate de Nadia Serban, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, pe numele hoatei s-au intocmit actele premergatoare pentru savarsirea infractiunii de furt.

Braconieri prinsi la pescuit

Politistii au surprins, saptamana trecuta, joi, doua persoane care pescuiau in perioada de prohibitie pe malurile barajului Virsolt. Asupra celor doi barbati , B.I.M. din Maeriste si V.P. din Virsolt, politistii au gasit opt, respectiv doua kilograme de peste din categoria celor reproducatori. In cauza, politistii au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii prevazute de art. 64, litera b, din O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul si acvacultura, riscand o amenda penala cuprinsa intre 150 si 10.000 de lei, precum si interzicerea dreptului de a pescui pe o perioada de la unu la trei ani.

Strivit sub rotile tractorului

Dispeceratul 112 a fost sesizat, in data de 27 aprilie, la ora 15, despre faptul ca un barbat de 45 de ani, din Doh, comuna Maeriste, in timp ce se afla la arat pe camp, a fost strivit de rotile tractorului. Deplasandu-se la fata locului, politistii au stabilit ca victima, M. Vasile, a impins tractorul pe o panta pentru a-l porni, iar cand a incercat sa urce la volan, a alunecat si a cazut, fiind surprins de roata tractorului care a trecut peste el. In urma accidentului, victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Barbatul a fost adus la ora 16:15 la spital cu politraumatism prin accident de tractor, prezentand traumatism toraco-abdominal acut inchis, fracturi costale hemitorace pe partea dreapta, soc hemoragic si contuzie la antebratul stang. Pacientul a fost internat la sectia de Anestezie-Terapie Intensiva si urmeaza a fi transferat la Sectia de Chirurgie, unde va fi tinut pentru cateva zile sub supraveghere medicala, ne-a declarat Codruta Puscas, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti respective.

Minor lovit de masina

Un copil de trei ani din Zalau a fost lovit luni, in jurul orei 19, de o masina care circula pe strada Aleea Ritmului din municipiu. Soferul, G. Catalin, de 18 ani, din Pria, a surprins si accidentat usor un minor de trei ani, care, lasat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis si fara marcaj pietonal, a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj. Acesta este al doilea accident rutier din ultimele patru zile in care, din neatentia parintilor, au fost raniti copii in varsta de doar trei ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »