Hoţi de maşini din Sălaj, prinşi în Bucureşti

Magazin Salajean 24 martie 2011 0

Hoţi de maşini din Sălaj, prinşi în Bucureşti

Politiştii şi procurorii DIICOT au descins, ieri dimineaţă, la 11 adrese din Capitală. Percheziţiile au vizat o reţea amplă de hoţi de maşini. Potrivit presei centrale, procurorii şi politiştii au căutat 14 persoane. Persoanele reţinute au fost duse la poliţie, acestea fiind audiate, iar procurorii vor decide dacă le vor reţine pentru 29 de zile.

Reţeaua de hoţi este specializată în maşini de lux, precum şi în piese şi oglinzi pentru acestea. Hoţii acţionau în parcări şi aveau un întreg arsenal cu care îşi desfăşurau activitatea, mai precis chei pentru fiecare marcă de maşină sau surubelniţe cu care desfăceau uşile portierelor.

Până acum, aceştia au furat zeci de maşini dintre cele mai scumpe care puteau fi comercializate cu sume de peste 10.000 de euro. Cele două grupări acţionau în şapte judeţe ale ţării, printre care se numără şi Sălajul.

De la începutul anului, în judeţul nostru, au avut loc opt furturi auto, şase dintre ele rămânând cu autori necunoscuţi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj, din cele opt maşini furate, ulterior, au fost recuperate doar patru. Şi în acest an, hoţii au preferat să fure, în majoritatea cazurilor, maşini de lux, cum ar fi Mercedes sau BMW.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »