Gospodărie lovită de trăsnet

Mihaela Oprea 6 august 2012 0
Gospodărie lovită de trăsnet

Aproximativ 50 de tone de plante furajere şi un utilaj agricol depozitate în anexa unei gospodării din localitatea Nuşfalău au fost mistuite de flăcări în seara zilei de sâmbătă. Incendiul uriaş a fost provocat în timpul unei furtuni, anexa în care erau depozitate bunurile fiind lovită de trăsnet.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că pompierii militari s-au deplasat imediat la faţa locului, însă fânul uscat s-a aprins cu repeziciune. “Garda de intervenţie Nuşfalău fost solicitată, sâmbătă, în jurul orei 20, să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Nuşfalău. Cauza probabilă de incendiu a fost trăznetul, focul mistuind aproximativ 50 tone plante furajere, acoperişul pe circa 500 mp şi a fost deteriorat un utilaj agricol”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Numai în urmă cu aproximativ o săptămână, o altă anexă gospodărească din localitatea Horatu Crasnei s-a aprins după ce a fost lovită de trăsnet. A ars acoperişul anexei, două tone de cereale, o motocositoare şi alte bunuri depozitate în clădire.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »