Gospodarie cuprinsa de flacari la Purcareti

Magazin Salajean 3 noiembrie 2010 0

Gospodarie cuprinsa de flacari la PurcaretiO familie din satul Purcareti, comuna Letca, a trecut prin momente de groaza, luni dupa-amaiza, dupa ce anexele gospodariei au luat foc, flacarile amenintand sa le inghita si casa. Pompierii solicitati la fata locului s-au luptat mai bine de doua ore sa stinga incendiul. Desi nu s-au inregistrat victime omenesti, pagubele au fost insemnate.

Garda de Intervenție Nr.2 Ileanda a fost solicitata luni, in jurul orei 18, sa stinga incendiul izbucnit la anexele gospodariei unui cetațean din satul Purcareți, comuna Letca. Pana la sosirea pompierilor, focul a cuprins bucataria, grajdul si șura din curtea gospodarului. Cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit declanșat la tabloul electric al anexelor, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi.

Potrivit sursei citate, in incendiu au ars acoperișul anexelor, lemnele de foc și diferite materiale și obiecte aflate in interiorul imobilului. Pompierii salajeni au reușit sa salveze o parte din lucruri, anume un aragaz, o butelie, o soba si o caruța, precum si doi porci.

Intervenția pompierilor militari a durat aproximativ doua ore, fiind ingreunata de alimentarea dificila cu apa a autospecialelor, a adaugat lt. Jacodi. Din fericire, nu s-au inregistrat victime.

Din joaca, a aprins capita de fan

Pompierii militari au fost solicitati sa intervina, luni dupa-amiaza, la un incendiul izbucnit in gospodaria unui locuitor din Borza, comuna Creaca. Cadrele ISU Salaj cred ca fetita proprietarului, in varsta de doar sapte ani, ar fi aprins capita de fan, din joaca. Secția de Pompieri Jibou a fost solicitata sa intervina, luni dupa masa, la ora 15.48, pentru a stinge incendiul izbucnit la o capița de plante furajere din gradina unei gospodarii din localitatea Borza, comuna Creaca. Cauza probabila de incendiu a fost jocul copiilor cu focul, fiica proprietarului, in varsta de sapte ani, jucandu-se cu focul, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi.

Din fericire, nici in acest caz nu s-au inregistrat victime.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »