Gerul face prima victima in Salaj!

Magazin Salajean 3 februarie 2012 0

Gerul face prima victima in Salaj!Gerul face victime in Salaj, primul deces cauzat de temperaturile extrem de scazute fiind inregistrat, luni, in comuna Marca. Potrivit unui comunicat de presa remis, ieri, de Institutia Prefectului Salaj, este vorba de un batran care a fost gasit in 1 februarie pe marginea unui drum de pe raza localitatii respective. Cercetarile facute in acest caz de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj au relevat ca decedatul este un barbat in varsta de 73 de ani, domiciliat in Zalau, dar care locuia, temporar, la diferite persoane de pe raza localitatii Marca.

Autopsia realizata ieri a stabilit ca si cauza a decesului hipotermia.

Directia de Sanatate Publica (DSP) Salaj a raportat decesul la Ministerul Sanatatii.

Zeci de salajeni salvati de la inghet de SMURD si Ambulanta

Autoritatile salajene incearca in continuare depistarea tuturor persoanelor fara locuinta care au mult de suferit, in aceste zile, din cauza gerului naprasnic care a lovit Romania.

Atat ambulantele Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj, cat si masinile SMURD Salaj fac zilnic drumuri in judet pentru a acorda asistenta medicala celor aflati in suferinta si pentru a-i prelua si transporta in loc sigur pe cei care au degerat si au fost cuprinsi de hipotermie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »