Găsită în comă într-un apartament din Zalău

Mihaela Oprea 10 decembrie 2012 1
Găsită în comă într-un apartament din Zalău

O femeie în vârstă de 75 de ani, din Zalău, a fost găsită duminică după-amiază în comă de gradul III, în apartamentul unui imobil situat de pe strada Dumbrava din municipiu. Vârstnica a fost scoasă din casă cu ajutorul pompierilor militari, chemaţi de vecina alertată că femeia nu mai răspundea de ceva vreme la bătăile în uşă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că o femeie a sunat duminică după-amiază la numărul unic de urgenţă 112 pentru a sesiza faptul că vecina sa, o femeie de 75 de ani, din Zalău, nu mai răspunde la uşă. “O rudă apropiată a vârstnicei a venit în vizită la aceasta, iar alertată că nu mai răspunde, o vecină a semnalat autorităţile”, a precizat Tincuţa Dumuţa.
Conform sursei citate, un echipaj de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, care au demarat cercetările în acest caz. Din primele investigaţii, nu au fost constatate urme de agresiune.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că la faţa locului au fost chemaţi şi pompierii militari, care au escaladat imobilul pentru a pătrunde în locuinţă. “Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat duminică, în jurul orei 17, pentru deblocarea uşii apartamentului unui imobil de pe strada Dumbrava din municipiu. Pompierii militari ajunşi la faţa locului au intervenit cu ajutorul scării culisabile şi au intrat în locuinţă prin geamul de la balcon, găsind în casă o femeie în vârstă, aflată în stare de inconştienţă”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit acestuia, femeia a fost predată ambulanţierilor şi transportată la Unitatea de primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.
Reprezentanţii unităţii spitaliceşti au afirmat că femeia a fost adusă la spital în comă de gradul III, prezentând un traumatism cranio-cerebral, hematom post traumatic la nivelul frunţii şi tâmplei. Aceasta a fost internată la Secţia de Neurologie, unde va mai rămâne sub supravegherea medicilor.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. alt anonim 10 decembrie 2012 at 16:00 - Reply

    De ce amintiti si de faptul ca femeia era plina de paduchi. Va e rusine de “curatenia” femeilor din salaj, inaintea votarilor pentru USL?

Lasa un Raspuns »