Gasit spanzurat, in cea de-a doua zi de Paste

Magazin Salajean 19 aprilie 2012 0

Gasit spanzurat, in cea de-a doua zi de PasteUn tanar in varsta de 22 de ani a fost gasit spanzurat, in cea de-a doua zi de Paste, in anexa unei gospodarii din localitatea Simisna. Tanarul locuia impreuna cu parintii sai in Brasov si a venit sa-si petreaca sarbatorile pascale in casa bunicilor, de altfel, decedati.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca un vecin a sesizat organele de politie despre faptul ca intr-o anexa din gospodarie se afla cadavrul unui tanar. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fata locului, unde au gasit span-zurat un tanar de 22 de ani, din Brasov. In urma cercetarilor efectuate nu au fost constatate suspiciuni de omor in cauza. Trupul neinsufletit al acestuia a fost transportat la spital in vederea efectuarii necropsiei, ne-a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, tanarul nu a lasat vreun bilet prin care sa-si explice teribilul gest.

Primarul comunei Simisna, Calin Prodan, ne-a spus ca tanarul obisnuia sa isi petreaca timpul liber la casa bunicilor. Aici avea prieteni multi, cu care isi petrecea vacantele si timpul liber. Din pacate, nu stiu ce l-ar fi indemnat sa-si puna capat zilelor. Desi se spunea ca s-ar fi certat cu prietenii sau cu iubita sa, aceste ipoteze nu s-au adeverit, a precizat edilul comunei. Potrivit acestuia, tanarul era linistit si respectuos, provenind dintr-o familie buna.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »