Gasit spanzurat de sotia sa

Magazin Salajean 10 ianuarie 2012 0

Gasit spanzurat de sotia saUn barbat in varsta de 61 de ani, din localitatea Boghis, si-a pus capat zilelor sambata, trupul neinsufletit al acestuia fiind gasit chiar de catre sotia sa. Femeia a sunat imediat dupa ajutor, insa nu s-a mai putut face nimic pentru barbat.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca dispeceratul a fost sesizat sambata, de catre o femeie din comuna Boghis, care a relatat faptul ca sotul ei s-a spanzurat. Politistii s-au deplasat la fata locului, gasindu-l pe barbat spanzurat intr-o anexa a locuintei. Urmare investigatiilor efectuate, nu exista suspiciuni in cauza, a precizat purtatorul de cuvant.

Primarul comunei Boghis, Marina Ida Magdolna, ne-a spus ca nu isi poate imagina motivele pentru care barbatul a recurs la teribilul gest. Nu cunosc niciun detaliu care sa conduca la gestul necugetat al localnicului. Nu avea probleme financiare si nici probleme majore de sanatate. Barbatul era pensionar si locuia cu sotia sa, cei trei copii ai sai fiind asezati fiecare la casa lor, a declarat edilul comunei. Potrivit acestuia, inmormantarea barbatului va avea loc, astazi, la Capela Mortuara Comunala din Cimitirul Boghis.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »