Gasit mort in casa de pompieri

Magazin Salajean 19 ianuarie 2012 0

Gasit mort in casa de pompieriUn zalauan in varsta de 65 de ani a fost gasit decedat, in cursul zilei de ieri, dupa ce pompierii militari au deblocat usa casei in care locuia, in municipiul Zalau. Vecinii au sunat la numarul de urgenta 112 pentru ca batranul nu mai raspundea la usa de cateva zile.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca barbatul locuia singur. Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina, miercuri, in jurul orei 11, pentru deblocarea usii unui imobil de pe strada Porolissum din Zalau. Dupa deblocarea usii, pompierii militari au gasit in locuinta un barbat de 65 de ani decedat. Barbatul locuia singur si numai fusese vazut de vecini de ceva vreme, asa ca au apelat numarul unic de urgenta, a declarat purtatorul de cuvant. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

In urma cu cateva zile, pompierii militari au mai fost solicitati la o interventie asemanatoare, gasind in apartamentul unui bloc din municipiu un barbat decedat. Acesta avea tot 65 de ani cand s-a stins din viata. Si in acest caz, vecinii au fost cei care au anuntat autoritatile, pentru ca nu il mai vazusera pe acesta de cateva zile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »