Gala Presei Sălăjene, la a şasea ediţie

Andreea Vilcovschi 14 decembrie 2012 6
Gala Presei Sălăjene, la a şasea ediţie

VIDEO

Jurnaliştii Adela Farkaş şi Mihaela Moldovan de la cotidianul „Magazin Sălajean” au fost premiaţi vineri, în cadrul celei de-a şasea ediţii a manifestării „Gala Presei Sălăjene”, ce a avut loc în Sala „Avram Iancu” a Primăriei Zalău. Ziaristele au obţinut premiul al doilea, respectiv al treilea, la secţiunea „presă scrisă” a Concursului de promovare a judeţului Sălaj, organizat de Consiliul Judeţean. Alături de jurnalistele de la „Magazin Sălăjean” au mai fost premiaţi Deak Zoltan („Sportul Sălăjean”), ocupantul locului I, Raluca Gireadă şi Ana Tudoran („Graiul Sălajului”), ambele clasate pe locul al III-lea.

La secţiunea audio, premiile au ajuns la echipa Radio Transilvania şi la Adrian Lungu (Radio România Actualităţi), iar la secţiunea video, la Adrian Lungu (Sălăjeanul TV) şi Claudia Şimon (Sălăjeanul TV).

Alte premii şi diplome de excelenţă au fost acordate de către Instituţia Prefectului, PDL Sălaj, Direcţia pentru Cultură, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Primăria Zalău.

Tot în cadrul acţiunii de vineri au fost lansate „Anuarul Presei Sălăjene 2012” şi volumul al treilea al cărţii „Descoperim Sălajul”, publicat la editura Caiete Silvane.

Gala din acest an a fost organizată de Asociaţia Jurnaliştilor din Sălaj, organizaţie afiliată la CNS Cartel Alfa şi la Convenţia Organizaţiilor de Media din România, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj şi Primăria Zalău.

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Mirel Matyas 14 decembrie 2012 at 23:43 - Reply

  Concursul de promovare a judetului Salaj a fost o initiativa laudabila. Trebuie sa continue, eventual si prin includerea “neprofesionistilor”. Felicitari tuturor premiantilor!

 2. GHITA 16 decembrie 2012 at 03:04 - Reply

  D-na (sau d-soara !), nu vi s-ar parea normal sa prezentati premiantii in ordinea (si valoarea) desemnata ? Sau ati facut articolul doar pentru colegele d-voastra !?

 3. Gruiţă 16 decembrie 2012 at 05:04 - Reply

  Aţi fost prezentă la gală? Îmi pare rău că nu aţi specificat nimic despre premiul special primit de colega dumneavoastră, Adela Farkas, din partrea cotidianului “Informaţia Zilei” din judeţul Satu Mare. Sau acela nu se pune?

 4. Anonim 16 decembrie 2012 at 12:34 - Reply

  laudabila aceasta actiune si trebuie neaparat sa cocntinue. Asa se stimuleaza presa salajeana, pt ca nu tfrebuie sa uitam ca n u e asa usor safii jurnalist, sa ti se inchida de multe ori usa in nas, sau sa fii improscat cu noroi pt ceea ce scrkii, fara sa se inteleaga ca tu nu ai voie decit sa relatezi faptele, fara se le interpretezi sau sa iti spui parerea. Felicitari premiantilor si tuturor celor care lucreaza in presa.

 5. Anonim 17 decembrie 2012 at 13:49 - Reply

  toate ziarele salajene si-au adus osanale propriilor angajati. in salaj nu e presa, e pupincurism. sunt ziaristi din salaj care nu recunosc asociatia lui sauca si festivismele lui.

 6. Anonim 19 decembrie 2012 at 13:24 - Reply

  totii sunteti bunii dar paul gorgan e cel mai bun

Lasa un Raspuns »