Furtul de cupru ramane la moda

Magazin Salajean 24 iulie 2007 0

Un locuitor din Cehei a sesizat, in dimineata zilei de 20 iulie, Politia Orasului Simleu Silvaniei ca, in noaptea precedenta, persoane necunoscute i-au sustras din gospodarie mai multe obiecte din cupru. In urma cercetarilor facute de politisti, autorii furtului – C. Calin de 22 de ani si C. F. de 13 ani, ambii din Pusta Vale – au fost prinsi, recuperandu-se astfel si prejudiciul creat, care a fost de aproximativ 300 lei. Autorii furtului sunt cercetati in stare de libertate.

Jibouani, prinsi cu… mata in sac

Politistii jibouani i-au prins in flagrant, in noaptea de vineri spre sambata, pe trei concitadini de-ai lor – V. Florin de 24 de ani, G. Ciprian de 19 ani si H. Ioan de 24 de ani, care au intrat prin efractie intr-un magazin din oras. Fara sa opuna prea mare rezistenta, cei trei au fost dusi la Politia Jibou, recuperandu-se totodata si prejudiciul de 3.000 de lei. Cei trei hoti sunt cercetati in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Cadou de politist: dosar penal pentru conducere fara permis

Conducand un autoturism Opel, pe strada M. Eminescu din orasul Cehu Silvaniei, fara a poseda permis de conducere, M. Peter de 30 de ani, din localitatea Deja, a fost prins de politisti, sambata noaptea, in jurul orei 24. Curajosului sofer i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis pe drum public.

Grav accident de circulatie in Sumal

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri, in jurul amiezii, pe raza localitatii Sumal. D. Adrian Viorel de 21 de ani, din localitate, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B, CE, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, intr-o curba usoara la dreapta, a depasit un grup de persoane care se deplasa pe partea carosabila (intr-o zona neprevazuta cu trotuar). Din pacate, insa, o pensionara care s-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure a fost acrosata cu partea din fata a autoturismului, impact in urma caruia femeia a fost grav accidentata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »