Furt ratat la un magazin din Zalau

Magazin Salajean 29 noiembrie 2010 0

Furt ratat la un magazin din ZalauDoi tineri cu varste de 22 si respectiv 32 de ani, ambii din localitatea Dersida, sunt cercetati penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce jandarmii i-au identificat pe acestia, zilele trecute, ca fiind autorii unui furt comis la un magazin de imbracaminte din Zalau. Cei doi au rupt etichetele magnetice de pe haine, vrand sa le scoata din magazin fara sa le plateasca, moment in care angajatii magazinului i-au prins si au anuntat autoritatile.

Ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, capitan Cristian Bolfa, a declarat ca dispeceratul unitatii a fost sesizat joi, in jurul orei 17, despre faptul ca doi barbati au sustras dintr-un magazin din municipiul Zalau mai multe articole de imbracaminte. La fata locului s-a prezentat un echipaj de jandarmi care a constatat faptul ca L.F., de 24 de ani, si L.N., de 22 de ani, ambii din localitatea Dersida, judetul Salaj, au sustras sase articole de imbracaminte, dupa ce in prealabil au rupt etichetele magnetice de pe ele. Cei doi au fost depistati de catre angajatii magazinului care au solicitat interventia jandarmilor, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit acestuia, in cauza, pe numele faptuitorilor, jandarmii au fost intocmit actele de constatare a infractiunii flagrante de furt calificat, fapta prevazuta si sanctionata de art. 209 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau. Cei doi tineri risca acum o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 3 si 15 ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »