Fostul director de la Transurbis îşi pregăteşte drumul spre şefia AJOFM Sălaj

Andreea Vilcovschi 12 decembrie 2012 12
Fostul director de la Transurbis îşi pregăteşte drumul spre şefia AJOFM Sălaj

Schimbat din funcţia de director al Transurbis Zalău în urmă cu aproape două luni, Ionel Mureşan se pregăteşte intens pentru a ocupa, din nou, un fotoliu călduţ, în fruntea unei instituţii publice. Postul la care râvneşte este cel de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, iar pentru a-l putea ocupa, Mureşan trebuie să fie funcţionar public.

În acest sens, fostul manager al societăţii de transport în comun şi-a încercat norocul, de unul singur, la concursul pentru ocuparea unui post vacant de consilier în cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă Persoane – Compartimentul Evidenţa Persoanelor, din cadrul Primăriei Zalău.

Primarul Radu Căpîlnaşiu ne-a declarat că Ionel Mureşan a luat postul. Ba mai mult, edilul a recunoscut că ex-directorul a intrat în sistem doar pentru a putea participa, mai apoi, la un concurs pentru cea mai înaltă funcţie din AJOFM Sălaj.

Comentarii

comments

12 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 12 decembrie 2012 at 00:48 - Reply

  In Romania dobitocii corupti nu permit accesul cetatenilor competenti si cinstiti in posturile pe care le-ar merita. De aceea a ajuns Romania unde este. Un dobitoc inlocuieste alt dobitoc. CU CONCURS! Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans.

 2. Anonim 12 decembrie 2012 at 03:13 - Reply

  Radu, rade lumea de tine

 3. Anonim 12 decembrie 2012 at 09:16 - Reply

  ce moaca are? cum il suporta doamna

 4. Anonim 12 decembrie 2012 at 10:52 - Reply

  Pnl-ul chiar nu are alti oameni sa-i puna in functii?In scurt timp USL o sa fie o crunta dezamagire.

 5. Viorel 12 decembrie 2012 at 10:53 - Reply

  Gooood, vad ca sunt persoane care au functii de director pe viata. Nu conteaza competenta. Sunt “buni” in orice domeniu. Mi-e sila de voi directorasi incompetenti si dependenti de mila politica.

 6. Anonim 12 decembrie 2012 at 11:08 - Reply

  unflatu’ asta o sa mai traga 2-3 apropiati dupa el.. pur si simplu asa functioneaza. dupa o foame indelungata de functii iesirea din sevraj a astora va fi spectaculoasa

 7. radu 12 decembrie 2012 at 12:30 - Reply

  Ce mutra de comunist are

 8. Anonim 12 decembrie 2012 at 12:45 - Reply

  Putea sa participe la concursul pentru a fi director la somaj si fara a fi gunctionar public conf. LEGII 188/1999.Dar pentru a fi director trebuie sa aiba o vechime de minim doi ani intr-o functie publica ,cea ce nu-i cazul la Muresan .Oricum nu se respecta legislatia functiei publice.

 9. avramfitiu 12 decembrie 2012 at 14:39 - Reply

  navasta lui muri asta nu e consilier local? una solida, blonda? cacalnasiule, esti un mare kkt. iti pui in functii doar slugile si incompetentii, iar cei care gandesc cu capul sunt dati la o parte. iti spun de pe acum ca vei fi taxat la alegerile urmatoare.

 10. alt anonim 12 decembrie 2012 at 16:15 - Reply

  Doamna stie sa cante la flaut – depinde daca acesta se afla in Primarie sau la AJOFM. Muzica e aceiasi, efectul la fel, flautul difera dupa lumgime, grosime si viteza de percutie!

 11. coco 12 decembrie 2012 at 19:06 - Reply

  Cum naiba nu a mai interesat pe nimeni concursul ala de la evidenta persoanelor ? nu sunt destui juristi fara experienta care nu au loc de munca ? ca daca acum a intrat omul asta in sistem, presupun ca nu are vechime in functia publica, deci postul o fi fost pentru debutanti.
  Macar s-a publicat anterior concursul asta ?

 12. andrei 12 decembrie 2012 at 21:01 - Reply

  Lasa ca si el o duce pe Rodi cu el , sa poata arunca stilou sub masa ……..

Lasa un Raspuns »