Focul din curte i-a incendiat casa

Magazin Salajean 30 aprilie 2010 0

Focul din curte i-a incendiat casaCasa unui localnic din Mineu a luat foc, miercuri dupa-amiaza, dupa ce proprietarul, aprinzand in curte resturile de vegetatie, a lasat focul nesupravegheat.

Din datele prezentate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Andrei Crisan, pompierii de la Garda de Interventie nr. 2 Cehu Silvaniei au fost solicitati miercuri, in jurul orei 18, pentru a interveni la un incendiu la proprietatea lui Gheorghe P., din localitatea Mineu, comuna Salatig.

Proprietarul executa lucrari de igiena in curtea casei, aprinzand resturi de vegetatie. La un moment dat, a lasat focul nesupravegheat, iar vantul a ajutat la propagarea incendiului la acoperisul anexei. Au ars astfel circa 30 de metri patrati din acoperis, precum si elemente din lemn din structura acoperisului, a mentionat Crisan. La stingerea incendiului a participat si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta a comunei Salatig cu mijloace de prima interventie. Din fericire, interventia pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri in valoare de peste 40.000 de lei.

Afumatorie in flacari la Aghires

Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat in miercuri, in jurul orei 14, pentru a interveni la un incendiu la proprietatea lui Gheorghe M., din localitatea Aghires, comuna Mesesenii de Jos. Cauza probabila de incendiu a fost folosirea unei afumatorii improvizate, ce a dus la incendierea a 24 de corni, aproximativ a 60 de metri patrati din acoperisul anexei, precum si a mai multor materiale lemnoase. Si in acest caz, interventia pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri in valoare de peste 40.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »