Flash Evenimente

Magazin Salajean 30 noiembrie 2006 0

Scandal la un local din Zalau

Jandarmii salajeni au intervenit, in dimineata zilei de 25 noiembrie, la ora 02, la aplanarea unui scandal la Club Imperial din Zalau. La fata locului jandarmii au constatat ca administratorul localului si omul de ordine au fost agresati fizic de catre doua persoane de sex masculin. Agresorii i-au amenintat si pe clientii din local si au aruncat cu sticle de bere spre chelneri.

In urma cercetarilor efectuate, jandarmii i-au gasit pe vinovati in persoana lui S. Dacian Gheorghe, de 26 de ani, din Zalau, recidivist si A. Alin Paul, de 25 de ani, din Zalau. Ei si-au motivat comportamentul agresiv prin faptul ca nu li s-a permis accesul in local. Jandarmii au intocmit, pe numele faptuitorilor, acte de constatare a infractiunilor de lovire, amenintare si ultraj contra bunelor moravuri, fapte sanctionate in Codul Penal. Dosarul cu actele de constatare a infractiunilor va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Coroane si exercitii demonstrative

Jandarmii salajeni vor participa, cu efective insemnate, la sarbatoarea dedicata Zilei Nationale a Romaniei. Pe langa misiunile permanente, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la manifestarile ce se vor desfasura in Zalau. De asemenea, o subunitate de jandarmi va participa la ceremonialul militar si religios desfasurat in piata 1 Decembrie 1989. Ei vor depune coroane la busturile personalitatilor istorice din Zalau si vor executa un exercitiu demonstrativ de restabilire a ordinii publice.

Un exercitiu demonstrativ va fi prezentat, vineri la ora 12, pe platoul din fata Prefecturii, si de catre mascatii din cadrul Directiei pentru Interventie Rapida a IPJ Salaj. Ei vor simula un atac asupra unui demnitar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »