Firma care se ocupă de deszăpezire a fost amendată cu 7.500 de lei

Flavia Pintea 15 martie 2013 2
Firma care se ocupă de deszăpezire a fost amendată cu 7.500 de lei

Ninsoarea din această dimineaţă nu i-a pus în dificultate doar pe şoferii sălăjeni, ci a produs şi o “gaură” de 7.500 de lei în bugetul firmei responsabile pentru deszăpezirea drumului naţional Zalău- Şimleu Silvaniei. Potrivit reprezentantului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, Maria Cristea, angajaţii firmei nu au intervenit pentru curăţarea zăpezii şi a gheţii pe DN 1H, între localităţile Hereclean şi Vârşolţ. În consecinţă, firma a fost sancţionată cu amendă, în valoare de 7.500 de lei. Traficul a fost blocat în zonă, timp de mai de două ore . În prezent, potrivit Mariei Cristea, traficul se desfăşoară, în tot judeţul, în condiţii de iarnă, nemaifiind semnalate alte incidente.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. gigi 15 martie 2013 at 16:27 - Reply

    firma s-a gandit ca fiind data de 15 le-a expirat contractul sau nu l-a citit pana in capat sa vada ca in anumite conditii se prelungeste perioada de deszapezire.oare cine trebuia sa faca deszapezirea? sa nu spuneti ca e vorba de casuneanu!

  2. unu de pe drum 15 martie 2013 at 16:57 - Reply

    TREBUIA SA FACA AMEDA DE 75 000 DE LEI PE FIECARE KM DE DRUM CE TREBUIA SA CURETE ACESTA FIRMA . SUMA ACESTA ESTE DERIZORIE ARUNCATA PRAF IN OCHII FRAIERILOR. ACESTA FIRMA PT 1 KM DE DRUM DEZAPEZIT PRIMESTE 5000 DE EURO. GANDITI CA LA ACESTA SUMA DERIZORIE POATE STA LINISTITA FIRMA ,

Lasa un Raspuns »