Festivalul Roman Zalău – Porolissum, sub paza jandarmilor

Mihaela Oprea 20 septembrie 2012 0
Festivalul Roman Zalău – Porolissum, sub paza jandarmilor

Jandarmii sălăjeni vor asigura, la acest sfârşit de săptămână, ordinea şi liniştea publică pe timpul desfăşurării manifestărilor prilejuite de Festivalul Roman Zalău – Porolissum. În sprijinul acestora vor fi angrenaţi în misiuni şi echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj- Napoca.
Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, peste 65 de jandarmii sălăjeni sprijiniţi de 15 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj- Napoca vor fi angrenaţi în misiuni de ordine publică la manifestările cultural artistice ce se vor desfăşura în cadrul festivalului. “Pentru ca cetăţenii să participe în siguranţă la evenimentele organizate vineri, sâmbătă si duminică în municipiul Zalău şi la Castrul Roman Porolissum, patrulele unităţii vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor şi vor executa misiuni pentru prevenirea si combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială. De asemenea, pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute atenţionăm că aceste manifestări care implică un public numeros reprezintă oportunităţi pentru infractori şi recomandăm cetăţenilor să nu ţină la vedere obiectele şi bunurile de valoare, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţiile în care este necesară intervenţia acestora”, se arată în informaţia de presă.
Pentru a sesiza faptele de natură să tulbure ordinea şi linistea publică, cetăţenii pot apela telefonul de urgenţă 112 sau dispeceratul Inspectoratului la numărul de telefon 0260-669722.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »