Festivalul “Ecouri Mesesene”, la cea de-a 36-a editie

Magazin Salajean 1 august 2011 0

Festivalul “Ecouri Mesesene”, la cea de-a 36-a editie

Un spectacol de exceptie, sustinut de renumiti interpreti din tara si din afara granitelor, se asteapta a avea loc, la finele acestei saptamani, la Castrul Roman de la Moigrad-Porolissum. In cursul zilei de duminica, Consiliul Judetean Salaj si Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj organizeaza cea de-a 36-a editie a traditionalului festival Ecouri Mesesene.

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa: ansamblul Plaiuri Salajene – Horoatu Crasnei, ansamblul Mugurii Sumalani – Sumal (comuna Marca), ansamblul Marinanca – Marin, ansamblul Cizerana – Cizer, ansamblul Mesesana – Mesesenii de Sus, ansamblul Spiridusii Valcaului – Valcau, Clubul Copiilor Cehu Silvaniei, ansamblul Solovastru – Mures, ansamblul Mara din Sighetu Marmatiei, ansamblul Balada din Bistrita-Nasaud, ansamblul Joc de Ceanu Mare – Cluj-Napoca, ansamblul Floarea soarelui din Chisinau, care va participa si la Festivalul Somes cantecele tale de la Jibou, precum si ansamblul Mesesul al Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj. Au mai fost invitati si solistii vocali: Mariana Anghel, Sava Negrean Brudascu, Nicolae Muresan si Ioan Bocsa.

Zalauanii care vor participa la spectacolele de la Castru au asigurat transport gratuit din centrul municipiului, cu autobuze ale societatii Transurbis. Cei interesati trebuie sa stie, insa, ca in caz de timp nefavorabil, festivalul va avea loc, incepand cu ora 14, in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »