Festivalul “Ecouri Mesesene”, in amfiteatrul Castrului Roman de la Porolissum – Moigrad

Magazin Salajean 5 august 2011 0

Cea de-a 36-a editie a Festivalului Folcloric Ecouri Mesesene va intruni, duminica, zeci de artisti si ansambluri de dansuri poluare intr-un spectacol de zile mari ce va avea loc in amfiteatrul Castrului Roman de la Porolissum – Moigrad. Evenimentul, organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj si Consiliul Judetean Salaj, se va desfasura intre orele 14-22.

Au fost invitati sa urce pe scena solistii vocali: Mariana Anghel, Sava Negrean Brudascu, Nicolae Muresan si Ioan Bocsa, precum si: ansamblul Plaiuri Salajene – Horoatu Crasnei, ansamblul Mugurii Sumalani – Sumal (comuna Marca), ansamblul Marinanca – Marin, ansamblul Cizerana – Cizer, ansamblul Mesesana – Mesesenii de Sus, ansamblul Spiridusii Valcaului – Valcau, Clubul Copiilor Cehu Silvaniei, ansamblul Solovastru – Mures, ansamblul Mara din Sighetu Marmatiei, ansamblul Balada din Bistrita-Nasaud, ansamblul Joc de Ceanu Mare – Cluj-Napoca, ansamblul Floarea soarelui din Chisinau, care va participa si la Festivalul Somes cantecele tale de la Jibou, precum si ansamblul Mesesul al Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj.

Pentru cei interesati se asigura transport gratuit, cu autobuz Transurbis. Plecari din statia din centru (de langa sediul Directiei pentru Cultura si a Bibliotecii Judetene) sunt programate la orele 13, 14, 15 si 16. La intoarcere de la Castrul de la Porolissum, autobuzul este programat la orele 19, 20 si 21.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »