Femeie găsită moartă în staţia CFR Jibou

Mihaela Oprea 1 august 2012 0
Femeie găsită moartă în staţia CFR Jibou

Trupul neînsufleţit al unei femei de circa 60 de ani a fost descoperit, în jurul amiezii de luni, în parcul din incinta staţiei CFR Jibou, de un angajat care efectua lucrări de curăţenie în zonă. Speriat, omul a anunţat imediat reprezentanţii staţiei feroviare.
Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Sălaj, inspector Daniel Luca, ne-a declarat că, urmare primelor cercetări, cadavrul a fost identificat precum o femeie în vârstă de 60 de ani, din localitatea Dobrin. “În acest caz am solicitat o echipă de criminalişti, care au demarat cercetările pentru identificarea femeii şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Cauza morţii va fi stabilită urmare autopsiei efectuate de medicul legist”, a declarat inspectorul Luca. Potrivit sursei citate, trupul fără suflare al femeii a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei. Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni de omor.
Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Sălaj a mai spus că femeia era cunoscută de către angajaţii staţiei, după ce, în urmă cu o săptămână, aceasta ar fi acuzat unele probleme de sănătate. Atunci a fost solicitată ambulanţa pentru preluarea femeii şi transportarea acesteia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »