Femeia de 65 de ani, care a jefuit un şimleuan într-o pensiune din Suceava, a fost identificată de poliţişti

Flavia Pintea 19 aprilie 2013 3
Femeia de 65 de ani, care a jefuit un şimleuan într-o pensiune din Suceava, a fost identificată de poliţişti

Suceveanca, în vârstă de 65 de ani, care l-a jefuit pe şimleuanul Liviu O., de 53 de ani, într-o pensiune din Suceava, în urmă cu două săptămâni, a fost identificată de poliţişti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, miercuri, 17 aprilie, în baza materialului probator administrat de poliţişti, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de  Maria B., de 65 ani, din comuna Păltinoasa, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie,luându-se şi măsura reţinerii pe timp de 24 ore. Suceveanca urmează să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Reamintim că în data de 3 aprilie, Maria B., l-a acostat pe şimleuanul Liviu O., aflat în Suceava în interes de serviciu, în zona Gării Burdujeni. După o scurtă conversaţie, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, stabilind să se întâlnească mai târziu. Astfel, câteva ore mai târziu, aceştia s-au reîntâlnit şi s-au cazat împreună la o pensiune. Puţin mai târziu bărbatul a adormit, timp în care femeia i-a luat banii, circa 50 de euro şi 250 de lei, precum şi o verighetă din aur, un telefon mobil şi geaca cu care era îmbrăcat, încuindu-l în cameră şi plecând. Liviu O. s-a trezit în cursul nopţii constatând atât lipsa femeii cât şi a bunurilor sale. De asemenea, bărbatul, de 53 de ani, a observat că este încuiat înăuntru. A reuşit să iasă din cameră cu ajutorul administratoarei pensiunii, care a forţat uşa, aflând de la aceasta că femeia respectivă a părăsit pensiunea în jurul orei 17:40, solicitând chiar să fie transportată la autogară. Pe timpul deplasării, femeia necunoscută a rugat-o insistent pe administratora pensiunii să nu îl trezească pe bărbatul cu care s-a cazat, afirmând că acesta ar fi fiul ei. Şimleuanul a făcut plângere la IPJ Suceava, estimând prejudiciul cauzat de suceveancă la suma de 800 de lei.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 aprilie 2013 at 15:42 - Reply

    liviu oros ? sau cum ?

  2. ... 21 aprilie 2013 at 10:08 - Reply

    Liviu Vasoc,Zalau

  3. Anonim 21 aprilie 2013 at 15:23 - Reply

    ce bun esti

Lasa un Raspuns »