Fatadele blocurilor, pericol pentru zalauani!

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

Fatadele blocurilor, pericol pentru zalauani!Tencuiala desprinsa pe blocurile de locuinte din municipiul Zalau continua sa reprezinte un pericol iminent, in special pentru trecatori, dar si pentru masinile parcate in apropierea imobilelor. Pentru inlaturarea acestora, sunt solicitati pompierii militari, o astfel de interventie avand loc chiar in cursul zilei de luni.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, pompierii militari au fost solicitati luni, in jurul orei 14.30, pentru a inlatura elemente de constructie de pe fatada blocului Scala, situat pe strada Simion Barnutiu din Zalau. Pompierii militari au intervenit cu ajutorul autoscarii si au indepartat elementele de tencuiala care puneau in pericol viata trecatorilor, vecinatatea imobilului fiind o zona aglomerata, a precizat purtatorul de cuvant.

Potrivit hotararilor de consiliu local, locatarii sunt responsabili de intretinerea fatadelor blocurilor. Acestia trebuie sa ia masurile necesare de refacere sau modernizare a imobilelor, astfel incat sa evite producerea unor accidente soldate cu ranirea unor persoane sau cu pagube materiale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »