Fara gaz metan pe zece strazi

Magazin Salajean 4 decembrie 2007 0

Fara gaz metan pe zece strazi

Furnizarea gazului metan este intrerupta astazi, in intervalul orar 9-17, pe zece strazi din Zalau, masura fiind luata de E.ON Gaz pentru punerea in functiune a sistemului de distributie pe strazile Parcului, L. Ghergariu si George Cosbuc. Potrivit unui comunicat de presa remis ieri de E.ON Gaz, zonele din Zalau in care furnizarea de gaz este sistata temporar sunt Decebal, Prunului, Parcului, L.Ghergariu, G. Cosbuc, Closca, Alunului, S.Iozsef, Crinului si Piata 1 Decembrie.

E.ON Gaz Distributie S.A. roaga consumatorii sa inchida toate focurile deschise, iar dupa reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a gazelor naturale timp de aproximativ 15 minute. In cazul in care se sesizeaza miros de gaz, locuitorii sunt rugati sa contacteze dispeceratul E.ON Gaz Distributie Zalau la numarul de telefon 0260.613.000. E.ON Gaz regreta disconfortul creat prin intreruperea distribuirii gazelor naturale si multumeste consumatorilor pentru intelegerea si sprijinul acordat in finalizarea acestor lucrari, se arata in comunicatul de presa respectiv.

Din 1 iulie, anul curent, in urma separarii activitatilor de furnizare si distributie a gazelor naturale, E.ON Gaz Romania S.A. este compania specializata in furnizarea (comercializarea) gazelor naturale pentru consumatorii captivi si pentru consumatorii eligibili. Distributia (transportul pe sistemul de distributie) gazelor si intretinerea retelelei de distributie sunt asigurate de compania E.ON Gaz Distributie S.A.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »