Fabrica de mobila din Pericei, facuta scrum

Magazin Salajean 30 ianuarie 2012 0

Fabrica de mobila din Pericei, facuta scrumLa aproximativ 500.000 de lei se ridica paguba produsa intr-un incendiu izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, la o fabrica de mobila din localitatea Pericei. A fost nevoie de cinci autospeciale ale pompierilor pentru a stinge flacarile uriase, echipajele de interventie luptandu-se pentru cateva ore cu focul.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat ca incendiul a fost observat de paznicul fabricii, acesta anuntand imediat pompierii. Sectia de Pompieri Simleu Silvaniei a fost solicitata sa intervina sambata noaptea, in jurul orei 4, pentru a stinge un incendiu de proportii izbucnit la fabrica de mobila din Pericei. Ajunsi la fata locului, pompierii simleuani au cerut sprijinul pompierilor de la Garda de Interventie Nusfalau si Detasamentul de Pompieri Zalau. Cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit de la sursele de iluminat mansarda, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, patru autospeciale ale pompierilor si una de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Cransa abia au facut fata flacarilor imense.

In incendiu au ars aproximativ 800 de metri patrati din acoperis, a fost distrusa mansarda cladirii si au ars piesele de mobilier estimate la circa 500.000 de lei, respectiv canapele, mese, coltare, scaune etc. Conform proprietarului, mobila din incinta cladirii este asigurata.

Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care s-au confruntat pompierii salajeni in ultima perioada.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »