Expo Casa 2007, la a XIV-a editie

Magazin Salajean 7 iunie 2007 0

Expo Casa 2007, la a XIV-a editie

Expo Casa 2007, expozitia de mobila si decoratiuni interioare, materiale de constructii si instalatii, aflata la a XIV-a editie, si-a deschis oficial portile publicului zalauan, in cursul zilei de ieri, la Sala Sporturilor.

Editia din acest an reuneste un numar de 32 de firme expozante, din care 26 sunt din Salaj, cinci din tara si una din Ungaria. Expozantii ofera vizitatorilor o gama larga de produse din domenii ca: materiale de constructii si instalatii, constructii, tamplarie termopan, materiale pentru finisaje, mobilier, aparatura electrocasnica si decoratiuni interioare, a spus presedintele Camerei de Comert si Industrie Salaj, Vasile Padurean.

Expozitia va ramane deschisa pana in 9 iunie, in fiecare zi de joi si vineri, intre orele 11-19, iar sambata, intre orele 10-14.

La deschiderea oficiala a standurilor au fost prezenti prefectul de Salaj, Andrei Barbu Todea, viceprimaul municipiului Zalau, Onorica Abrudan, presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, precum si alte oficialitati.

Avand sloganul Alege ce e mai bun pentru casa ta! Vino la Expo Casa!, Expo Casa 2007 este un eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »