Evenimente

Magazin Salajean 11 octombrie 2006 0

Spargatori prinsi la Simleu

Politistii simleuani au reusit sa identifice si sa retina doi hoti care, in perioada 21 – 28 septembrie, au dat sase spargeri in tot atatea magazine din oras, cauzand un prejudiciu total in valoare de circa 19.000 lei.

Potrivit politiei, hotii au profitat de modul defectuos in care erau asigurate magazinele – cu usi din termopan, ei fortand sistemele de inchidere a usilor cu ranga si furand bauturi alcoolice, tigari si produse cosmetice. Hotii sunt T. Ioan Vasile, de 21 de ani, din Ardud si C. Sergiu Gheorghe, de 21 de ani, din Satu Mare. Din locuintele celor doi, politistii au recuperat bunuri in valoare de 2.500 lei. Cei doi au fost prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Cabana fortata de doua ori

Politistii din Sarmasag i-au prins pe hotii care,in decurs de doua saptamani, au spart de doua ori Cabana Ocolului Silvic Simleu Silvaniei, care se gaseste in padurea comunei Sarmasag, de unde au furat lenjerie, covoare, trofee, tacamuri, etc, cauzand padurarilor un prejudiciu in valoare de circa 1.000 lei. Hotii sunt: R. Traian, de 29 de ani, S. Nicolae – 19 ani, R. Petru – 18 ani, O. Mugurel – 21 ani, S. Constantin – 15 ani si O. Cimpean, de 17 ani, toti din Dersida. Cei 6 hoti au fortat usa cabanei, prima data, in noaptea de 13 spre 14 septembrie, dupa care in noaptea de 1 spre 2 octombrie, au repetat figura.

Scuterist beat, lovit frontal

Un scuterist bihorean a fost grav accidentat, dupa ce, beat fiind, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. Accidentul a avut loc in seara de 9 octombrie, la ora 18.50, pe DN 1H, in Nusfalau. N. Mircea, de 30 de ani, din Porumblaca, judetul Bihor, conducea un ciclomotor, dar aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat pe contrasens lovindu-se de un autoturism VW Transporter, condus regulamentar de J.A.F., de 35 de ani, din Nusfalau.

Carutas accidentat

Soferul unei autoutilitare marca Fiat Dublo a lovit o caruta, accidentandu-l grav pe conducatorul acesteia. Accidentul s-a intamplat la Jibou, ieri, la 11.40, pe strada 22 Decembrie 1989. Potrivit datelor politiei, C. Ionut, de 26 de ani, din Zalau, sofer la o societate comerciala din municipiu, a intrat in spatele unui atelaj cu tractiune animala, condus regulamentar de catre M. Stefan, de 78 de ani, pensionar din Jibou, cauza accidentului fiind neatentia in conducere si nepastrarea distantei in mers. In urma impactului, carutasul a fost grav accidentat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »