Evenimente

Magazin Salajean 22 noiembrie 2006 0

Vitezomanii – abonatii zilnici la amenzile politistilor!

88 de accidente grave au fost inregistrate, pana in prezent, la nivelul judetului Salaj, la fel ca in aceeasi perioada a anului trecut. Dar, numarul mortilor pe drumuri este in scadere, de la 24 in 2005, la 21. La fel, a scazut si numarul victimelor ranite grav, de la 87 la 78.

In perioada 10 – 16 noiembrie, in Salaj, a avut loc doar un singur eveniment rutier grav, soldat cu ranirea grava a unui minor (in Zalau, pe b-dul Mihai Viteazul).

Agentii rutieri au sanctionat, in perioada mentionata, 832 de fapte contraventionale, valoarea totala a amenzilor fiind de 39.370 lei. Au fost amendati 52 de pietoni, 32 de biciclisti si 22 de carutasi. Ponderea sanctionatilor o detin conducatorii auto, cu 726 de soferi amendati. Mai mult de un sfert dintre acestia (241) au depasit viteza legala, 169 nu au purtat centura de siguranta, iar 13 soferi au fost prinsi bauti la volan.

TIR rasturnat pe Meses!

Un TIR s-a rasturnat, in seara zilei de 20 noiembrie, pe carosabil, in zona localitatii Ciumarna, blocand circulatia pe Meses. Z. Gheza, conducea un autotractor pe directia Zalau – Cluj, iar intr-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat pe partea stanga, imprastiindu-si incarcatura de boabe de porumb pe carosabil. In urma accidentului, soferul a fost internat la Spitalul Judetean Zalau, pentru investigatii medicale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »