Evenimente

Magazin Salajean 21 noiembrie 2006 0

Hot de masini prins

Politistii simleuani au reusit sa-l identifice, in doar cateva ore, pe hotul unui autoturism. Proprietarul acestuia, L. Dragos Madalin, de 24 de ani, din Oradea, a reclamat disparitia autoturismului marca Skoda Octavia la ora 2.30, ofiterului de serviciu de la Politia Simleu Silvaniei. Masina a fost furata intre orele 0.30 – 1.00, din fata unui local din localitatea Iaz.

In urma verificarilor efectuate de catre politisti, masina furata a fost gasita abandonata pe o strada din Nusfalau, neavariata, in stare de functionare, cu sistemul de inchidere a portierelor fara urme de fortare, fara bunuri furate din interior. La scurt timp dupa asta, a fost identificat si autorul furtului, acesta fiind un minor de 16 ani, din Nusfalau. El este cercetat in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Hot prins

Politistii din Bocsa au prins, in doar cateva ore, un hot, care furase dintr-un autoturism o borseta din piele, in care se gaseau suma de 130 de lei, acte de identitate, un telefon mobil si doua perechi de ochelari de vedere. Reclamatia a fost facuta chiar de catre victima, B. Arpad, din Zalau, care a spus politistilor ca bunurile i-au disparut din masina parcata pe un drum lateral din Borla. In urma verificarilor efectuate de politisti, hotul a fost identificat in persoana lui G. Petru, de 18 ani, din Borla, o cunostinta mai veche a politistilor, care se ascundea in discoteca din Dersida. Bunurile si actele sustrase au fost recuperate, dar hotul apucase deja sa cheltuie banii. El este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Foc la Domcrilen

Un incendiu a izbucnit, in dupa-amiaza zilei de 18 noiembrie, la ora 15.53, la SC Domcrilen SRL, situat in Zalau, pe strada Lupului. Focul s-a declansat la cosul de evacuare a fumului, protejat necorespunzator fata de materialele combustibile la trecerea prin acoperis. Incendiul a distrus un acoperis pe o suprafata de 150 metri patrati, 0,5 metri cubi de lemn, o vana cu hidromasaj, instalatia electrica, degradandu-se si centrala termica. Pompierii militari din Zalau, care au intervenit pentru stingerea focului, au salvat de la distrugere bunuri in valoare de peste 175.000 lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »