Escrocherie la Petrom

Magazin Salajean 11 decembrie 2006 0

In urma unui apel primit pe numarul de urgenta 112, jandarmii salajeni au fost dirijati, in seara de 7 decembrie, spre statia de combustibil Petrom V, din Zalau, unde barmana de serviciu de la raionul Gastro, a fost inselata de catre persoane necunoscute, prejudiciul cauzat fiind in valoare de 95 de lei. Jandarmii au declansat cautarea vinovatilor, care au fost identificati, in scurt timp, ca fiind K. Geza, de 55 de ani si M. Gheorghe, de 46 de ani, ambii din Alba Iulia.

Jandarmii au stabilit ca M. Gheorghe a comandat barmanei o sticla cu apa minerala, iar pentru a plati, a scos din buzunar o bancnota de 50 de lei. Profitand de neatentia barmanei, care era ocupata sa-i dea restul, M. Gheorghe a bagat inapoi in buzunar bancnota, a luat sticla de apa, precum si restul de 47,5 lei, barmana uitand ca nu a incasat bancnota de 50 de lei. Dupa doar doua minute, colegul lui M. Gheorghe, K. Geza, a pacalit-o pe barmana cu aceeasi suma de bani, prin acelasi procedeu.

Cei doi se fac vinovati de comiterea a doua infractiuni de inselaciune, fapt prevazut si sanctionat de Codul Penal. Cele doua fapte au fost inregistrate si de camerele de luat vederi ale benzinariei, iar pe acestea s-a putut observa clar modul de operare al escrocilor. Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Salaj, lt. Cristian Bolfa, dosarul cu actele de constatare a infractiunilor a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »