Elicopter SMURD, solicitat să intervină la Zalău

Andreea Vilcovschi 19 aprilie 2013 1
Elicopter SMURD, solicitat să intervină la Zalău

Un elicopter SMURD a aterizat vineri seara la Zalău, pentru a transporta, la Clinica de Neurochirurgie din Târgu Mureş, un bărbat de aproximativ 60 de ani, din Horoatu Crasnei, grav rănit în urma unui accident.
Potrivit unor surse medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, victima, Mihai Ş., a suferit răni severe la cap, în timp ce se afla în pădure, la tăiat de lemne, după ce un copac s-a prăbuşit peste el.
Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 13.40, la faţa locului fiind trimis un echipaj de la Substaţia Crasna a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sălaj. În mai puţin de o oră, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU). „La momentul la care a fost preluat, pacientul se afla în comă de gradul III şi prezenta traumatism cranio-cerebral sever”, ne-au declarat reprezentanţii SAJ Sălaj.
Ajuns în stare gravă la UPU, victima a intrat în stop cardiac, dar a fost resuscitată cu succes. Cu toate acestea, medicii s-au arătat rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţurire.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. un prieten din iaz 20 aprilie 2013 at 19:41 - Reply

    ne rugam pentru domnul sandor sa reziste si sa treaca cu bine.familiei dorim putere curaj si credinta

Lasa un Raspuns »