Elevii salajeni – fruntasi la matematica si informatica

Magazin Salajean 7 aprilie 2009 0

Elevii salajeni - fruntasi la matematica si informatica

La cea de-a XXIV editie a concursului Interjudetean de Matematica si Informatica Grigore Moisil, desfasurat in data de 4 aprilie 2009 la Colegiul National Mihai Eminescu din Satu-Mare, au participat elevi din judetele Bihor, Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare si Salaj. In calitate de invitat a fost inclus in concurs si judetul Mures, care, de la urmatoarea editie se va alatura oficial, in concurs, celorlalte judete. Din partea judetului Salaj au concurat 20 de elevi la disciplina Matematica si alti 12 la Informatica. Pentru judetul nostru, editia din acest an a fost una bogata in premii si mentiuni, atat la matematica, cat si la informatica, ne-a relatat inspectorul scolar de specialitate Mirel Matyas.

Astfel, la disciplina Matematica s-au obtinut urmatoarele rezultate: premiul I: George Catalin Turcas, clasa a XI-a la Colegiul National Simion Barnutiu (CNSB) Simleu Silvaniei, profesor Sorina Haiduc; premiul III: Daniel Constantin Pop, clasa a IX-a la CNSB Simleu Silvaniei, profesor Sorina Haiduc; mentiune: Horea Bogdan Muresan, clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Zalau, profesor Olga Ciocan; mentiune: Horatiu Cosma, clasa a X-a la Colegiul National Silvania (CNS) Zalau, profesor Liviu Vlaicu; mentiune: Dan Razvan Ilies, clasa a X-a la Liceul Teoretic Ion Agarbiceanu Jibou, profesor Liviu Sampalean; mentiune: Dan Alexandru Marchis, clasa a XI-a la CNS Zalau, profesor Florian Tuduce.

La disciplina Informatica s-au obtinut, de asemenea, rezultate de exceptie: premiul I: Artur Salagean, clasa a XI-a la CNS Zalau, profesor Florin Morar; premiul II: Sebastian Ortan, clasa a X-a la CNS Zalau, profesor Florin Morar; premiul II: Hadczy

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »