Dupa ce si-a sugrumat concubina, un tanar din Nadis s-a spanzurat

Magazin Salajean 2 aprilie 2009 0

Dupa ce si-a sugrumat concubina, un tanar din Nadis s-a spanzuratPolitia orasului Cehu Silvaniei a fost sesizata luni dupa-amiaza, in jurul orei 16, de un cetatean din localitatea Notig din judetul Salaj, despre faptul ca in locul numit Sucitu din Nadis a gasit cadavrul unei femei. Ajunsa la fata locului, echipa operativa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, condusa de procurorul criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj, precum si medicul legist, a constatat ca este vorba despre cadavrul acoperit cu o haina (o geaca) al unei femei de 30 de ani, care se afla in stare avansata de putrefactie. La nivelul fetei s-a constatat lipsa de tesut, probabil in urma actiunii animalelor, insa, din cauza starii in care se afla cadavrul, nu s-au putut observa urme de violenta. Oamenii legii au inceput investigatiile pentru a stabili cercul de persoane cu care se intalnea victima, existand suspiciunea ca tanara ar fi fost omorata, ne-a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.

Totodata, investigatiile au scos la iveala ca femeia gasita moarta avea legaturi cu un barbat de 27 de ani, tot din Nadis, gasit cu trei zile inainte spanzurat de un pom. In data de 28 martie, la ora 12, la aproximativ 200 de metri distanta de locul unde a fost gasit cadavrul femeii, a fost gasit spanzurat de un pom barbatul cu care aceasta se intalnea. De asemenea, s-a stabilit ca geaca cu care fusese acoperit cadavrul tinerei ii apartinuse prietenului acesteia, a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.

Medicul legist a efectuat autopsia cadavrului femeii, in urma careia s-a stabilit ca moartea acesteia a fost violenta si s-a datorat asfixiei mecanice prin sugrumare, intre leziunile constatate si deces existand legatura directa de cauzalitate. Mai mult, data probabila a mortii celor doi poate fi 2 februarie. Oamenii legii au ajuns astfel la concluzia ca suspect de comiterea omorului este tanarul care s-a spanzurat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »