După o săptămână în care s-a aflat în comă: Zălăuanul accidentat de autoutilitară a murit pe patul de spital

Magazin Salajean 17 mai 2011 0

După o săptămână în care s-a aflat în comă: Zălăuanul accidentat de autoutilitară a murit pe patul de spital

Zălăuanul în vârstă de 24 de ani, strivit de o autoutilitară într-un tragic accident de circulaţie produs în urmă cu o săptămână, s-a stins din viaţă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. Inima tânărului intrat în comă imediat după impact a cedat sâmbătă, eforturile medicilor de a-l readuce la viaţă fiind zadarnice.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, ne-a declarat că şoferul autoutilitarei este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, riscând să ajungă după gratii. Pedeapsa pentru săvârşirea unei astfel de fapte se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani. Conform informaţiilor furnizate de sursa menţionată anterior, accidentul a avut loc săptămâna trecută, la ora 3.35, pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, când un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Aghireş, în timp ce conducea o autoutilitară, l-a accidentat grav pe D.G., de 25 de ani, din Zalău, care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton.

Fiind grav rănit, tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în comă de gradul III/IV, prezentând traumatism cranio-cerebral sever, fractură temporo-parietal dreaptă şi contuzie abdominală. Ulterior, medicii au decis transferul acestuia la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde, o săptămână mai târziu, zălăuanul a decedat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »