Desfiguraţi într-un accident rutier la Sighetu Silvaniei

Mihaela Oprea 16 august 2012 0
Desfiguraţi într-un accident rutier la Sighetu Silvaniei

Doi tineri în vârstă de 20 şi respectiv 21 de ani, ambii din localitatea Chieşd, au ajuns la spital marţi dimineaţa, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod din localitatea Sighetu Silvaniei. Vinovat de producerea accidentului pare să fie chiar unul dintre tineri care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie a maşinii.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, a declarat că accidentul rutier s-a produs marţi, în jurul orei 5, când şoferul B. Jozsef, în vârstă de 20 ani, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, în curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a părăsit locul accidentului. “În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a pasagerului de pe locul din dreapta-spate, Ionuţ T., de 21 de ani. Aceştia s-au deplasat singuri la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a aştepta sosirea la locul accidentului a organelor de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Sălaj, Codruţa Puşcaş, tânărul de 20 de ani prezenta un traumatism cranio-facial, fractură cu deplasare mandibulă stângă ramură verticală şi plagă mentonieră minoră, în timp ce pacientul de 21 de ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial şi fractură ramură dreaptă mandibulă. Aceştia au fost trataţi în Urgenţă, ulterior fiind transferaţi la Clinica Buco-maxilo-faciale I din Cluj-Napoca.
Pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit actele premergătoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »