Două victime, încarcerate în urma unui accident în Sălăjeni

Mihaela Oprea 1 octombrie 2012 0
Două victime, încarcerate în urma unui accident în Sălăjeni

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Sălăjeni, două persoane rămânând încarcerate în autoturismul implicat în accident. Se pare că şoferul maşinii în care se aflau victimele, care se îndrepta de la Cluj spre Satu Mare, a adormit la volan iar autoturismul s-a izbit de un cap de pod. Conducătorul auto a reuşit să iasă singur din maşină, ceilalţi doi pasageri rămânând prinşi între fiarele contorsionate ale autoturismului. Acesta a sunat imediat după ajutor, la faţa locului deplasându-se poliţiştii, ambulanţierii şi pompierii militari.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Cristian Cuibuş, a declarat că echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1, să intervină la un accident rutier produs în localitatea Sălăjeni. “Ajunşi la faţa locului, s-a constatat că erau două persoane încarcerate, aceştia acţionând la descarcerarea acestora. Victimele au fost predate serviciului de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că evenimentul s-a petrecut din cauza oboselii accentuate a şoferului. “În data de 1 octombrie, la ora 1.05, pe DN 1F, în localitatea Sălăjeni, Viorel M., de 52 de ani, din Satu Mare, conducea autoturismul proprietate personală şi, din cauza oboselii accentuate, a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers, apoi s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a drumului. În urma impactului, conducătorul auto, soţia acestuia şi un alt pasager din autoturism au fost grav accidentaţi”, a precizat purtătorul de cuvânt.
ictimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pe numele conducătorului auto fiind întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »