Două maşini, cuprinse de flăcări în Zalău

Mihaela Oprea 20 decembrie 2012 1
Două maşini, cuprinse de flăcări în Zalău

Doi zălăuani au rămas fără autoturisme, în pragul sărbătorilor de iarnă, după ce acestea au luat foc în parcare. Incidentul s-a produs din cauza unui incendiu izbucnit la containerul de gunoi în apropierea căruia erau parcate autoturismele. Una dintre maşini a fost distrusă aproape în totalitate.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că pompierii zălăuani au fost solicitaţi, joi, în jurul orei 10, pentru a stinge un incendiu izbucnit la mai multe containere de gunoi situate pe strada Armoniei din Zalău. “Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au constatat că incendiul s-a propagat cu repeziciune şi la două autoturisme, unul marca Dacia 1310 şi unul Ford Focus, parcate în imediata apropiere”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, până la stingerea flăcărilor, autoturismul marca Dacia a ars în proporţie de 70 la sută, iar al doilea a suferit avarii minore în partea din faţă, deoarece proprietara a reuşit să-l mute din loc în timp util.
Cauza probabilă de incendiu este în curs de cercetare. Există probabilitatea ca incendiul să fi pornit de la o ţigară nestinsă aruncată într-un container sau chiar pus intenţionat de o mână criminală.
Pe fir au intrat şi poliţiştii criminalişti, care au demarat cercetările pentru identificarea celui care se face vinovat de producerea incidentului, respectiv a pagubelor provocate.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. O fi corect sa apara in poza 21 decembrie 2012 at 08:19 - Reply

    masina cu nr de inmatriculare neblurat?! Poate ca nu…

Lasa un Raspuns »