Doua incendii, aceeasi cauza

Magazin Salajean 18 iunie 2007 0

Doua incendii, aceeasi cauzaPompierii militari din Cehu Silvaniei au fost solicitati sa intervina, in data de 14 iunie, ora 10.17, la stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta familiei K. Vincentiu, din localitatea Doba.

Incendiul a avut cauza probabila tigara. Proprietarul in varsta de 79 de ani a lasat tigara aprinsa in dormitor, dupa care a parasit domiciliul. Acest fapt a dus la aprinderea materialelor combustibile aflate in incapere, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj, cpt. Sorin Muresan. Flacarile au distrus piese de mobilier si articole de imbracaminte, dar pompierii au reusit sa salveze bunuri in valoare de peste 7.000 de lei.

In aceeasi zi, la ora 14.31, pompierii militari din Zalau au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de gunoaie din Zalau, Bulevardul Mihai Viteazul, bloc MV 10. Incendiul a fost provocat de catre o persoana necunoscuta, care a aruncat la intamplare o tigara aprinsa intre blocuri, ceea ce a dus la aprinderea resturilor menajere si a gunoaielor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »